Reparatii termopaneReparatii termopane sector 1


Reparatii termopane sector 2


Reparatii termopane sector 3


Reparatii termopane sector 4


Reparatii termopane sector 5


Reparatii termopane sector 6

Diferenta dintre tamplaria de PVC si cea din aluminiu


Diferentele dintre tamplaria pvc si cea de aluminiu este data in primul rand de rezistenta in timp, tamplaria aluminiu este clar mai rezistenta si mai solida fata de tamplaria pvc. Pvc in conditii normale de exploatare rezista maxim 25 de ani. Nu facem antireclama tamplariei pvc dar aluminiul este recomandat.

Imbinarea profilolor este diferentiata si la acest capitol tamplaria pe aluminiu fiind realizata prin nituire iar cea de pvc realizata prin termosudura. Studiile au aratat si in cazul condensului ca exista o diferenta, la aluminiu, fiind un material rece, mantine un oarecare balans la rece, nu putem spune ca face atata cald in casa cat poate face pvc, diferenta fiind ca pvc este mai cald prin esenta, ca si material si face diferenta vis a vis de temperatura.

Pana la urma conteaza factorii care va favorizeaza, daca doriti tamplarie aluminiu sau pvc este algerea dvs. De obicei cei care fac un anumit gen de tamplarie, pvc spre exemplu fac si aluminiu. Oricum despre diferente si despre capacitatea fiecaruia trebuie sa intrebati, oricum tamplaria pe aluminiu este mai scumpa, dureaza ca si perioada de viata mai mult dar, depinde ce doriti dumneavoastra ca si client. Oricum majoritatea persoanelor din incinta firmelor va pot asigura orice informatie cereti sau aveti nevoie referitoare la cerinte si de cele mai multe ori va ajuta si cu sfaturi, asadar ascultati-i.

De ce sa colaborati cu noi in materie de reparatii termopane ?

  • Pret mic pentru reparatii? DA
  • Timp de realizare a reparatiilor scurt? DA
  • Materiale de calitate superioara pentru reparatii? DA
  • Montaj de calitate pentru componente? DA